REJTETT VESZÉLY: TUDJA MEG A SZÖRNYŰ IGAZSÁGOT A GOMBÁRÓL, MIELŐTT ELVESZÍTENÉ A KÖRMEIT!

Üdv! A nevem Zsuzsanna, és Kőszegen lakom.
Három évvel ezelőtt a férjem elkapott egy látszólag veszélytelen betegséget, amelynek neve körömgomba!

Sok ember szenved a körömgomba enyhébb formájától és még csak nem is tud róla!

A lehetséges következményekkel sincsenek tisztában. Azonban tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy ezek a következmények IJESZTŐEK.

Minden olyan ártatlanul kezdődött, hogy nem is foglalkoztunk vele!

A gombafertőzés bármikor kialakulhat. Stressz, közönséges nátha, legyengült immunrendszer. A férjem esetében is ugyanígy volt. Megfázott, és egy héttel később felfedeztük az első TÜNETEKET:

A férjem lába a gyógyszertári kenőcsökkel való "kezelés" után

HA VALAHA IS ÉSZREVETT MÁR HASONLÓ TÜNETEKET, NE KERESSEN KIFOGÁSOKAT – EZ AZ ESETEK 95%-BAN AZT JELENTI, HOGY ÖNNEK GOMBÁJA VAN, ÉS AZONNAL CSELEKEDNIE KELL!

A férjem nem cselekedett azonnal – de én már gondoltam a lehetséges következményekre, és bekentem szalicilsavas kenőccsel a lábkörmeit.

"Nagyanyáink ezt használták, tehát lehet, hogy használ!"

Ez a "lehet" hogy használ kezelés nem igazán működött az ő esetében, és egy idő után kénytelen volt elmenni az orvoshoz. Az orvos teljesen eltávolította a körömlemezét.

Azt hiszik, használt?

Egy évvel később teljesen visszanőtt a körme, de a gomba csak még rosszabb lett !

A körmei úgy néztek ki, mint egy rakás trágya. Majdnem elhánytam magam, amikor megláttam, de ő még rosszabbul érezte magát miatta. A lába irtózatosan büdös volt. AZ ORVOSOK EGYÁLTALÁN NEM SEGÍTETTEK – egyetlen dolgot javasoltak, hogy távolíttassa el a körmét ismét.

Mi értelme van, ha a gomba mindig kiújul?

Megmondom egyenesen.

A GYÓGYSZERTÁRAKBAN NEM KAPHATÓ OLYAN KÉSZÍTMÉNY, AMELY HATÁSOSAN KEZELNÉ A GOMBÁT.

Ezek a termékek csupán elfedik a tüneteket vagy csak "időlegesen elnyomják " azokat, de egy kis idő elteltével a fertőzés kiújul. Megmutatom az igazságot az összes ilyen termékről, amelyeket az orvosok a férjemnek felírtak. Egy vagyont költöttünk ezekre a termékekre, de SEMMIT SEM ÉRT

A lehetőség – szisztémás gyógyszerek

Ezek a gyógyszerek "elpusztítják" a gombát, de azt senki nem mondja el nekünk, milyen gyorsan teszik tönkre a májat is!

Tulajdonképpen ezek a gyógyszerek olyanok, mint a patkányméreg, amely megmérgezi a szervezetünket – csak kisebb dózisokban alkalmazva.

B lehetőség – cseppek és lakkok

Azt gondoltam, hogy ez lesz az egyetlen kezelési mód a férjem számára, de aztán kialakult nála egy RETTENETES ALLERGIÁS REAKCIÓ. Mint kiderült, ez egyáltalán nem szokatlan, ugyanis ahogy valaki elkezd egy gombaölő készítményt alkalmazni a lábán, a szervezet toxikus mérgezést kap. Egyesek egyszerűen érzékenyebbek, míg mások tovább bírják.

Olvastam cikkeket az interneten és beszéltem gombafertőzéstől szenvedő emberekkel. A legtöbbüknek ugyanilyen allergiás reakciója volt, mint a férjemnek, MÉGIS MÉG MINDIG ÁRULJÁK EZEKET A GYÓGYSZEREKET!!!

Amíg ezeket a készítményeket használtuk, a férjemnek antihisztamint is szednie kellett orvosi javaslatra, aminek az eredménye az lett, hogy kórházba került mérgezéssel! Hála Istennek minden jól végződött, de nem segítettek nekünk a gomba elleni harcban. Azt javasolták, hogy újra próbáljuk ki a népi gyógymódokat!

Népi gyógymódok! Egy pasinak, akinek így néz ki a körme! És ez a 21 századi egészségügy

A férjem nem bírta tovább elviselni a fájdalmat, ezért saját maga szedte le a körömlemezt.

Történetünk nem egyedi. Sok embert láttam a kórházban kéz- és lábgombával! Sőt, ezek között voltak férfiak és nők, fiatalok és öregek egyaránt.

HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A GOMBÁTÓL?

Az elejétől fogva tudtam, hogy rajtam kívül senki sem fog segíteni a férjemnek. Rengeteg információt elolvastam a gombásodásról és egy ponton elkezdtem információkat keresni a gombafertőzés stádiumairól az Interneten és arról, hogyan kezelhető a CIVILIZÁLT világban.

Kiderült, hogy a nyugati országok az EGYETLEN BIZTONSÁGOS gombaellenes készítményt használják, amelynek neve Onycosolve. A piacon kapható leghatásosabb gombaellenes terméknek tartják. Nem importként kerül az országba (persze a magyar gyógyszermaffia elárasztotta az összes gyógyszertárat a hatástalan és káros termékeivel).

Részletesen tanulmányoztam az összes kutatást, esettanulmányt és felmérést, és arra a következtetésre jutottam, hogy ennek a készítménynek számos hatása van:

Az Onycosolve-ról BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT TALÁLHATÓ >>> Hivatalos weboldal

Az összetevők az Onycosolve gombaellenes készítményben GARANTÁLJÁK a teljes biztonságot. A készítménynek nincs mellékhatása! Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kölcsönösen erősítik egymást. Ez a kombinált hatás teljes helyreállítást tesz lehetővé.

Ezért az emberek a fertőzés bármilyen stádiumában alkalmazhatják.

Körömgomba – csak egy ok arra, hogy használja az Onycosolve-ot. Ezenkívül alkalmas a legtöbb ismert gombás fertőzés kezelésére, mint például a sömör.

Hála Istennek, megtaláltam a hivatalos szállítót Magyarországon. Azonnal megrendeltem a terméket és négy nap múlva megkaptuk a csomagot.

Megkezdtük a férjem előrehaladott stádiumban lévő gombás fertőzésének kezelését. Az Onycosolve a mi MEGMENTŐNK! El sem tudom képzelni, meddig kellett volna KÜSZKÖDNIE, ha nem találtam volna rá erre a készítményre. A férjem néhány hét múlva jobban lett, és egy hónap múlva az előrehaladott gombás fertőzés teljesen megszűnt. Hosszú idő (2,5 év) óta először.

Észrevettük, hogy most már sima, tiszta és egészséges körmei nőnek!

Preto, MINDENKINEK AZT TANÁCSOLOM, AKI VALAHA IS ÁTMENT EGY ILYEN SZÖRNYŰSÉGEN, hogy:

NE PAZAROLJANAK IDŐT HASZONTALAN KEZELÉSEKRE! És ne várjanak addig, amíg a fertőzés előrehaladott stádiumba lép, amikor már a körömeltávolítás az egyetlen megoldás.

Megadom a szállító elérhetőségét megelőzés céljából (higgyenek nekem: jobb, ha ki sem alakul ez a probléma). Ettől a szállítótól kaptam a terméket, amely azonnal segített nekünk – ezek a hivatalos szállító weboldalai :

Az összes tanúsítvány elérhető az Interneten – kétszer is ellenőriztem. Többet nem is kell mondanom, mert a készítmény 100%-ban hatékony és biztonságos, és az eredmények magukért beszélnek!

Vigyázzanak magukra és az egészségükre.
Remélem, tudtam segíteni!

21 hozzászólás
Oldal jelentése
Réka
Te jó ég! Ez szörnyű! Hogyan tudnak egyesek egyáltalán így élni???
Antal
hogy engedhetik meg az emberek, hogy ilyesmi megtörténjen – nem jutok szóhoz, vazze
Zsuzsi
Miért nem törődnek magukkal az emberek?!
Sanyi
Szeretném én látni, hogy fogsz "törődni" magaddal, ha egy nap neked is gombád lesz. A higiénia nem sok szerepet játszik itt. Olvass utána a tényleges oknak, aztán kommentelgess.
Tamás
Én is megrendeltem. Azt ígérték, hogy egy héten belül kiszállítják, majd meglátjuk
Klára
Miért kell ilyen hamar megsértődni? Biztos vagyok benne, hogy még ha nem is tudsz mindent megakadályozni, akkor is annak a fickónak a hibája, hogy elhanyagolta a betegségét, és hagyta, hogy idáig fajuljanak a dolgok
Kiss Laura
Szégyellem bevallani, de nekem is volt gombám. És egyetértek a higiéniára vonatkozó megjegyzéssel: mindig törődtem magammal. De egyszer elázott a lábam, 2 órahosszáig utaztam haza vizes cipőben... és ez elég volt... ekkor kezdődött el a pokoljárásom. Nem tudtam nyugton ülni a munkahelyemen – rettentően viszketett a lábam, a körmeim törékenyek voltak, és a bűz elviselhetetlen volt. Most már jobb egy kicsit. Megelőzésként megrendeltem ezt a készítményt, mivel azt mondják, hogy jó ötlet
Iveta
Egyetértek a szerzővel – a gyógyszertári gombaellenes szerek olyanok, mint a méreg. Sajnálom azokat az embereket, akik ezeket használják. A tájékoztatóban nem említik az összes lehetséges mellékhatást.
János
Csak egy jól bevált recept van, ami hatásos a gomba ellen: "Végy egy 200 ml-es befőttesüveget, töltsd meg ecettel, és tegyél bele egy tojást. Tedd félre egy sötét helyre, amíg a tojás fel nem oldódik. Öntsd az oldatot egy üvegbe és kész a kenőcs. Használd reggel és este. Ezzel elég gyorsan sikerült meggyógyítanom a kéz- és lábgombámat (és az ujjaimon lévőket is). Most megelőzésként használom."
Vani
érdekes… és mi van a pisiivással? Azt is csinálod? Azt mondják, egyes embereknek segít!!!
Barni
Próbálta valaki megrendelni az Onycosolve-ot? Meg szeretném rendelni, és érdekelnek a vélemények
Szilvia
Anyumnak ugyanez volt a baja. 68 éves, és a gomba egyszerűen felzabálta a lábát. Úgy tűnt, hogy semmi sem segít rajta, mivel nagyon gyenge volt az immunrendszere. Akkor a nővérem küldött nekünk Onycosolve-ot Németországból. Azt hittem, hogy még egy haszontalan termék, de kb. hat hét alatt meggyógyult tőle.
Adri
Elolvastad egyáltalán a cikket? Az Interneten értékesítik, mert azok a mohó banditák meg akarnak gazdagodni belőle! Nem kell félni a csalástól, mert csak akkor fizetsz, amikor átvetted a csomagot. Én megrendeltem – a futár kiszállította a csomagot, leellenőriztem, és csak azután fizettem. Ugyanezt a postán is megteheted – utánvétes szállítással. Most már szinte mindent lehet kapni az Interneten: ruhákat, cipőket, bútorokat és kiegészítőket.
Bea
Én használom az Onycosolve-ot. Egyébként már régóta ismerem. Igaz, hogy elég nehéz megvenni Magyarországon. Mindig az Interneten veszem meg. A körmeimet is helyrehoztam – rémálom volt előtte!
Emília
14 napja használom, és az eredmények jók: megkönnyebbültem. Hálás vagyok a szerzőnek, mert nem tudtam, mit tegyek
Pintér Márton
Igazat mondanak, amikor azt állítják, hogy senki sincs biztonságban. Én is FELFEDEZTEM AZ ELSŐ TÜNETEKET, ahogy ez a cikket olvastam! A lábam viszket és büdös. Eddig legalább a körmeim rendben vannak. Megrendeltem az Onycosolve-ot, azonnal el akarom kezdeni a kezelést.
Gabi
Azok a dolgok, amiket az itt említett bosszantó gyógyszerekről írnak, mind igazak. A férjem esetében valójában májkárosodást okoztak! Miért nem foglalkozik ezzel az egészségügyi minisztérium?!!!
Zöld Vince
Tisztelt Szerző! Meg tudná mondani, hogyan kell kezelni a kézen lévő gombát? Az Onycosolve erre is jó??
Halmai Barbara
Igen, az Onycosolve a kéz gombás fertőzésének kezelésére is alkalmazható. A manikűrösnél fertőződtem meg - ki gondolta volna? Böngésztem a különböző oldalakat, hogy gyógymódot találjak. Elolvastam egy csomó véleményt az Onycosolve-ról – külföldön mindenki használja. Nálunk csak szemetet árulnak
Szabó Lilla
Személy szerint én úgy gondolom, hogy ez egy csodálatos gyógyszer. Nemcsak lábgombára használható, hanem általában mindenféle gomba ellen. Korábban a fiam korai stádiumban lévő sömörének kezelésére használtam. Ösztönösen cselekedtem (eredetileg magamnak vettem). A fiam kevesebb mint egy hét alatt teljesen meggyógyult.
Szirmai Ella
Hé srácok, a férjecskémnek szörnyű gombája volt, még rosszabb, mint a cikk szerzője írja. Majdnem belehaltam, mert tényleg nem használt semmi se. Rengeteg orvoshoz elmentünk, és egy vagyont elköltöttünk a gyógyszerekre. A férjem mindig ideges volt, folyton kiabált velem – ez nem betegség volt, inkább egy átok. Soha nem gondoltam volna, hogy a gomba elleni harc ilyen nehéz. Az Onycosolve-ot kétségbeesésemben rendeltem meg – mint kiderült, ez volt az egyetlen termék, amit még nem próbáltunk. És ez volt, amit először kellett volna használnunk! Nyoma sem maradt a gombának – nagyon-nagyon ajánlom!
                       
Oldal jelentése
Mi a probléma ezzel az oldallal?


Köszönjük!
HOGY SEGÍTESZ NEKÜNK