Odredbe i uslovi

MOLIMO PAŽLJIVO PROČITAJTE USLOVE PRE KORIŠĆENJA OVE WEB STRANICE

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove uslove korišćenja pre korišćenja ove stranice ili usluga dostupnih na njoj. Posetom i korišćenjem stranice, ili kupovinom na stranici, potvrđujete svoj pristanak na uslove korišćenja ove stranice.
Posetom ove stranice, pregledanjem njenog sadržaja i/ili kupovinom na njoj, iskazujete i potvrđujete da ste pročitali, da razumete i da pristajete da budete pravno obavezani ovim uslovima. Ako se ne slažete s ovim uslovima, molimo Vas da ne koristite stranicu.
Ovi uslovi obuhvataju sve proizvode koje ekskluzivno prodaje putem web stranice. Svako odstupanje od ovih uslova potvrdiće. Isključeni su svi drugi Uslovi korišćenja. Svaki korisnik koji uđe na stranicu i koristi usluge prodavnice pristaje na to da se pridržava ovih uslova, bez izuzetka. Ako se neko ne slaže sa ovim uslovima mora da se uzdrži od korišćenja prodavnice ili bilo kakvih transakcija s njom. Slanjem porudžbine potvrđujete pristanak na ove uslove.

PORUDŽBINE

Porudžbine se moraju obaviti preko interneta putem ispunjenja odgovarajućeg formulara za porudžbinu koji možete pronaći kod online prodavnice. Mi ćemo zaprimiti Vašu porudžbinu kad budete poslali svoje podatke za dostavu i željenu količinu preko formulara za porudžbinu. Nakon obavljanja porudžbine kupac može vidjeti sve detalje iste.

CENE I AKCIJE

Sve cene na stranici su konačne. U slučaju akcije, naši kupci će imati priliku da dobiju popust na cenu proizvoda na akciji. Cene proizvoda se mogu menjati bez prethodne najave. Kupci plaćaju cenu proizvoda koja je aktuelna u trenutku kupovine.

ISPORUKA

Proizvod se može isporučiti bilo gde u okviru granica Srbije. Proizvodi će biti isporučeni po kuriru na adresu naznačenu u porudžbenici. Način plaćanja je kako je naznačeno u online trgovini. Za adrese na koje proizvode nije moguće poslati po kuriru, vreme dostave određuje Pošta Srbije. Isporuka se vrši svakodnevno, osim tokom vikenda i praznika.

POVRAĆAJ NOVCA

Zahtevi za povraćaj ili poništenje šalju se e-poštom. U zahtevu kupac navodi razlog zahteva. Zadržavamo pravo na neuvažavanje zahteva kupca ako procenimo da je osnov za taj zahtev nerazuman.
Vraćeni proizvod mora da bude u istom stanju u kojem je i primljen (kao nov), neotvoren i bez oštećenja pakovanja, u svom celovitom i originalnom pakovanju.
Da bismo prihvatili povraćaj, kupac mora da pokaže broj porudžbine lica koje je prvobitno kupilo proizvod i čiji su podaci u šifri porudžbine.
Kupac ima pravo da vrati kupljeni proizvod i da zahteva ili zamenu primljenog proizvoda drugim ili povraćaj novca u dva slučaja:
1. U slučaju greške od strane naše kompanije (ako je kupac primio pogrešan proizvod ili proizvod s nedostacima), kupac treba da vrati proizvod u roku od deset (10) dana od prijema. U tom slučaju kupcu se neće naplatiti troškovi poštarine.
2. Ako odluka kupca o vraćanju proizvoda nije nastala iz ranije pomenutih objektivnih razloga, kompanija zadržava pravo da ne uvaži zahtev. Ako se zahtev uvaži, kupac može da vrati proizvod u roku od deset (10) dana od prijema. U ovom slučaju sve troškove poštarine snosi kupac.
U svim slučajevima, proizvodi moraju da budu u stanju u kojem ih je kupac primio, celoviti, bez oštećenja i u svom originalnom pakovanju. Ukoliko kupac ne vrati proizvod u roku od deset (10) dana, naša prodavnica neće biti u obavezi da prihvati povraćaj.
Kada se ispoštuju Uslovi korišćenja i prihvati povraćaj, kupac ima pravo da prihvati ili drugi proizvod iste vrednosti, ili povraćaj novca. Povraćaj novca kupcu izvršiće se u roku od devedeset (90) dana od dana kada primimo vraćeni proizvod.
U slučaju čestih povraćaja, ili u slučaju da naša kompanija proceni da kupac zloupotrebljava pravo na povraćaj ili postupa sa lošom namerom, zadržavamo pravo da odbijemo povraćaj proizvoda čak i u slučaju da su ranije pomenuti uslovi ispunjeni.
Ovi uslovi neće uticati na zakonska prava kupaca.

OBAVEZE KUPCA

Kao kupac, Vi ste odgovorni za izbor proizvoda i njegovu primerenost Vašoj svrsi. Kupac ne sme da naškodi niti da pokuša da naškodi integritetu, sigurnosti i/ili raspoloživosti usluga naše kompanije.
● Naznačite pravilno ime, prezime, adresu, telefonski broj i adresu e-pošte
● Platite cenu poručenih proizvoda
● Budite dostupni ili neka vaš predstavnik bude dostupan u vreme dostave.
● Ne izmišljajte porudžbine.
● Ne izmišljajte kritike proizvoda i nemojte davati nikakve druge lažne informacije.

USLOVI KORIŠĆENJA

Kompanija zadržava pravo na promenu ili ažuriranje ovih uslova, ali to ne utiče na postojeće uslove koje kupac prihvata prilikom kupovine. Promene ili ažuriranje stupaju na snagu od trenutka objavljivanja teksta. Molimo Vas da povremeno proveravate promene u delu Uslovi korišćenja na ovoj web stranici.

VAŽEĆI ZAKONI - JURISDIKCIJA

Za ovaj ugovor merodavno je evropsko i srpsko pravo, posebno zakoni koji regulišu pitanje e-trgovine, prodaje na daljinu i zaštite kupaca, i on podleže isključivoj jurisdikciji suda u mestu osnivanja naše kompanije.

PROIZVODI

Proizvodi na stranicama ove prodavnice su visokog kvaliteta i u skladu su sa svim potrebnim specifikacijama. Takođe su i potpuno provereni u smislu kvaliteta i korišćenja. Svaki drugi način upotrebe, osim preporučenog u našoj internet prodavnici, odgovornost je isključivo kupca.

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Lični podaci kupaca ostaju strogo poverljivi i koriste se samo za obavljanje ranije pomenutih radnji i u svrhu informisanja. Podnošenjem ličnih podataka potvrđujete da ste stariji od 18 godina i da pristajete na to da naša kompanija koristi podatke o Vama. Vaše lične podatke nećemo prosleđivati trećim licima, osim u slučaju zakonske obaveze.